معاون برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی، نیروگاه شهیدرجایی را در اجرای سیستم مدیریت دارایی‌های فیزیکی پیشرو و تجربه ارزنده این مجموعه را شايسته انتقال به سایر نیروگاه‌های کشور دانست.

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق شهید رجایی؛ امیر دودابی‌نژاد با حضور در سمینار آموزشی ارزیابی سنجش بلوغ سیستم مدیریت دارایی‌های فیزیکی که با حضور نمایندگان شرکت‌های مدیریت و تولید برق سراسر کشور در محل نیروگاه شهیدرجایی قزوین برگزار شد، گفت: نیروگاه شهیدرجایی در اجرای سیستم مدیریت دارایی‌های فیزیکی پیشرو و صاحب تجربیات ارزشمندی است که ضرورت دارد این تجربیات به سایر نیروگاه‌های کشور انتقال داده شود‌.

وی ابراز داشت: تعالی در مدیریت دارایی‌های فیزیکی نیروگاه‌های حرارتی برای شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی که متولی این نیروگاه ها در کشور است، از اهمیت و اولویت زیادی برخوردار است و خوشبختانه نیروگاه شهید رجایی در این زمینه پیشرو است‌.

این مسئول با بیان ضرورت بهره‌گیری از روش سیستماتیک مدیریت داراییهای فیزیکی بیان داشت: بهره‌گیری از مدل سیستم‌های مدیریت دارایی‌های فیزیکی برای صیانت از تجهیزات استراتژیک نیروگاه‌ها را امری مهم و کلیدی است.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت شرکت تولید نیروی برق حرارتی همچنین با اشاره به اهمیت جایگاه نیروی انسانی به‌عنوان مهم‌ترین سرمایه سازمانی، به ضرورت انتقال دانش به کارکنان جوان و جانشین‌ پروری اشاره کرد و گفت: انتقال دانش، مفیدترین نوع آموزش در سازمان است که ‏خوشبختانه مدیران و کارکنان باتجربه این نیروگاه توانسته‌اند با استفاده از این روش، نسل جدید کارکنان این شرکت را به عنوان جانشینان متخصص و ماهر تربیت و معرفی کنند‌.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی با بیان این که صنعت نیروگاهی یک صنعت دارایی محور است بیان داشت: ارزش دارایی‌های نیروگاه‌های حرارتی در بخش دولتی حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان است که عدد قابل توجهی است.

وی اضافه کرد: با توجه به وجود تنگناهای اقتصادی در کشور، تجهیزات و قطعات واحد‌های نیروگاهی امانت مهم کشور در دست ماست، نگهداری و بهره برداری مطلوب آن امری مهم و وظیفه مهم اخلاقی و شرعی ماست تا بتوانیم با فعالیت هماهنگ حداکثر ارزش ممکن از این دارایی را خلق کنیم که این موضوع با جدیدت و اولویت سیاست ها و برنامه های وزارت نیرو پیگیری می شود.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی صنعت تولید برق اهمیت سیستم‌های دارایی فیزیکی مهم‌تر شده و ضرورت دارد به استقرار سیستم مدیریت دارایی‌های فیزیکی در شرکت‌های زیر مجموعه شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی توجه بیشتری داشته باشیم ‌و فعالیت های حوزه مدیریت دارایی ها با استفاده از این سیستم در چارچوب خط مشی و اهداف مشخص تبیین کرده وکلیه فرآیند های سازمانی را در این چارچوب طراحی و یا اصلاح کنیم.

دودابی‌نژاد ‌ سیستم مدیریت دارایی‌های فیزیکی را موتور محرک یک حرکت جدید و مهم در صنعت کشور و این روش را روش موفقی که تاثیر بسزایی در آینده صنعت نیروگاهی دارد، دانست‌ و خاطرنشان کرد: در چارچوب برنامه جدیدی که ایجاد شده است نمایندگان کلیه شرکت های تولید و مدیریت تولید زیر مجموعه شرکت مدیریت تولید برق حرارتی پس از طی یک دوره جامع آموزشی 80ساعته، که در تابستان سال جاری برگزار شد و طی موفقیت آمیز این پروژه پایلوت که در نیروگاه شهیدرجایی برگزار شده است و همچنین انجام موفق پروژه و کسب حد نصاب آزمون، گواهی صلاحدید ارزیابی را دریافت کرده و در مرحله بعد نسبت به ارزیابی سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی کلیه نیروگاه های کشور اقدام می نمایند.

عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی در پایان سخنانش افرود: در ادامه نقشه راه تعالی مدیریت دارایی فیزیکی نیروگاه ها به صورت مجزا و متناسب با شرایط هر شرکت در بازه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین وبه عنوان یکی از ارکان فعالیت شرکت های زیر مجموعه شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی پیگیری و پایش می شود.

شایان ذکر است در این رویداد، سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی شرکت مدیریت تولید برق شهیدرجایی بر اساس مدل تعالی آپتایم از طریق مصاحبه با مسئولین واحد های مختلف نیروگاه شهیدرجایی در دوپنل جداگانه طی دو روز، توسط کلیه شرکت کنندگان دو دوره مورد ارزیابی قرار گرفت.