فرماندار آبیک در جمع کارکنان نیروگاه شهیدرجایی:
نیروگاه شهیدرجایی یکی از نیروگاه های حیاتی کشور است
به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق شهید رجایی، به مناسبت دهه کرامت و فرارسیدن ایام دهم اردیبهشت روز صنعت برق و روز ملی خلیج فارس، یازدهم اردیبهشت روز جهانی کارگر، دوازدهم اردیبهشت روز معلم و هفته گرامیداشت بسیج کارگری، مراسم جشنی همراه با آیین تجلیل از کارکنان نمونه و بازنشستگان شرکت، درنمازخانه ی نیروگاه برگزارشد.
حسینی فرماندار آبیک نیز کارگران را خط مقدم جبهه تولید و اقتصاد کشور دانست و افزود: این قشر زحمتکش در سنگر مقدس تولید با از خود گذشتگی ضمن تامین نیاز کشور باعث قطع وابستگی هستند ایشان کارگران را سرمایه تولید کشور دانست.
فرماندار شهرستان آبیک به فرآیند سخت تولید برق در نیروگاه ها ی حرارتی اشاره کرد و بیان داشت : بی تردید، کارکنان نیروگاه به دلیل ماهیت کار در این محیط های صنعتی و تلاش شبانه روزی ایشان در شرایط مختلف آب و هوایی برای تولید برق پایدار، کارکنان پرتلاش و خدومی در مجوعه صنعت استان هستند که شایسته است از این عزیزان، صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم.
درادامه وحید انتظاری مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان قزوین نیز به جایگاه مهم کار و کارگران در تولید و رونق اقتصادی کشور اشاره کرد و از مدیریت و کارکنان نیروگاه شهید رجایی به عنوان یکی از کارگاه های موفق استان در عرصه تولید یاد نمود.
در پایان مراسم که با حضور امام جمعه شهرستان آبیک، مديرکل اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان قزوین، رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان آبیک و رییس اداره تامین اجتماعی شهرستان آبیک همراه بود، از کارکنانی که به تازگی به افتخار بازنشستگی نائل شده بودند و کارگران نمونه با اهدای لوح تقدیر و هدیه، تجلیل شد.