استاندار قزوین در بازدید از نیروگاه شهید رجایی:
نیروگاه شهیدرجایی یکی از نیروگاه های حیاتی کشور است

محمد نوذری استاندار قزوین در بازدید از واحدهای نیروگاه شهید رجایی، بر همت جدی در کمک به صنعت تولید برق این استان تاکید نمود.

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق شهید رجایی، محمد نوذری استاندار قزوین با اشاره به نقش این نیروگاه ها در کمک به صنعت کشور گفت: نیروگاه شهید رجایی قزوین یکی از نیروگاه های بخصوص و حیاتی در کشور است.

نوذری تصریح کرد: در بازدید از نیروگاه شهید رجایی، در جریان مسائل و مشکلات این صنعت قرار گرفتم، از این روی همه دستگاه های اجرایی استان همراهی خواهند کرد که این نیروگاه بتواند خدمت مناسب به مردم استان و کشور داشته باشد.

استاندار قزوین در ادامه به فصل سرما و لزوم مدیریت صحیح مصرف انرژی اشاره کرد و افزود: با توجه به این که در فصل سرما قرار داریم و مصرف گاز و برق در کشور افزایش داشته ، از مردم خواهش دارم در مصرف سوخت گاز و برق صرفه جویی داشته باشند تا علاوه بر پیشگیری از کمبود در عرصه تولید برق، به نیروگاه ها نیز فشارهای مضاعفی وارد نشود.

وی ادامه داد: امیدوار هستم مردم استان و کشور در رعایت الگوی صحیح مصرف در حوزه سوخت گاز و برق و واحدهای دولتی، صنعتی و مردم با برنامه ریزی در بهینه سازی مصرف برق، این موضوع را جدی تلقی نمایند و همچنین رسانه ها و مطبوعات استان هم در اطلاع رسانی ها به مردم نقش بسار مهمی دارند.

نوذری با اشاره به اینکه استان قزوین یک استان مستعد برای تولید برق خورشیدی است بیان داشت: گرچه می دانیم عمده مصرف برق استان مربوط به صنعت می باشد، اگر بتوانیم شهرک خورشیدی استان را به بهره برداری برسانیم می توانیم 200الی 300 مگاوات به تولید برق در استان اضافه نماییم.

وی در پایان نیز ادامه داد: امیدواریم با همکاری همه مسئولین، صنعت برق کشور بتواند معادل 15 هزار مگاوات به توان تولید برق کشور اضافه نماید و این مهم کمک مهمی به استان است.

در ابتدا، ابوالفضل موتابها مدیرعامل نیروگاه شهید رجایی طی گزارشی به تشریح وضعیت تولید و فرآیند تعمیرات واحدهای این نیروگاه پرداخت و با اشاره به ضرورت تامین برق پایدار برای خدمت رسانی به مردم در حوزه های مصارف خانگی، صنعت و کشاورزی، خواستار توجه بیشتر از سوی مسئولان استان برای رفع مسائل پیش روی صنعت تولید برق در قزوین شد.

رئیس هیات مدیره نیروگاه شهیدرجایی، با اشاره به جایگاه استراتژیک نیروگاه شهید رجایی در شبکه تولید برق اظهار داشت: این نیروگاه با سهم تولید سالانه 12 میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی، برق حدود سه و نیم درصد از نیاز مصرف کنندگان کشور را تامین می کند که این رقم، نیروگاه شهید رجایی را در جایگاه نیروگاه های بزرگ کشور قرار داده است.

محمد نوذری استاندار قزوین همراه با جمعی از مدیران ارشد استان، روز شنبه بیست و دوم دی ماه 1403 از نیروگاه شهید رجایی بازدید نمودند.