همانطور که هموطنان در کنار خانواده بلندترین شب سال را جشن می‌گیرند، هستند کسانی که دور از خانه‌هایشان در لباس خدمت به کار مشغول هستند.

شب یَلدا یکی از کهن‌ترین جشن‌های ایرانی است. در این جشن، طی شدن بلندترین شب سال و به دنبال آن بلندتر شدن طول روزها در نیم‌کرهٔ شمالی، که مصادف با انقلاب ز مستانی است، گرامی داشته می‌شود. نام دیگر این شب «چِلّه» است. یلدا به زمان بین غروب آفتاب از ۳۰ آذر (آخرین روز پاییز) تا طلوع آفتاب در اول ماه دی (نخستین روز زمستان) گفته می‌شود.

شب یلدا در روز جمعه 30 آذرماه 1403 آغاز شده کسی در خیابان‌ها نیست شاید در اتوبان هم دیگر نتوان چراغ خودرو روشنی یافت اما یکجا در این میانه است که به‌دور از انار دانه شده و هندوانه شب یلدا، رنگ و بوی کار و خدمت رسانی را به خود می‌بیند آن‌هم دور از خانه و کاشانه.

نیروگاه شهیدرجایی قزوین امشب هم همانند همیشه میزبان مردانی است که خدمت را در لباس ققنوس‌ها تجربه می‌کنند آن‌هم بی‌ یلدا، بی عید، بی تعطیلی و حتی بی خانواده؛ امشب خیلی‌ها کنار خانواده‌هایشان هستند و بلندترین شب سال را جشن می‌گیرند حافظی می‌خوانند،فال می‌گیرند و روایتی می‌شنوند، اناری دان می‌کنند و ترس سفید بودن هندوانه قاچ نشده را جلوی مهمانان با لبخندی بر لب تجربه می‌کنند اما کارکنان متخصص نیروگاه شهید رجایی قزوین بی‌ادعا آماده‌به‌کار هستند تا بیش از 3میلیون نفر از هموطنان از نعمت روشنایی وگرما در محافل،دورهمی ها،مراسمات،بیمارستان ها،معابر،خیابان ها و… برخوردار شوند.