واحد شماره 5 گازی نیروگاه شهید رجایی قزوین برای انجام تعمیرات بازدید محفظه احتراق و تعویض نازل از شبکه سراسری تولید خارج شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق شهید رجایی، فرشید کاکاوند معاون تولید نیروگاه سیکل ترکیبی با اشاره به برنامه های تعمیراتی در واحدهای سیکل ترکیبی این نیروگاه گفت: با پایان یافتن پیک تابستان و آغاز فعالیت های تعمیراتی برای کسب آمادگی تولید برق، واحدهای این نیروگاه بر اساس فهرست زمانبندی پیش بینی شده، تحت تعمیرات قرار می گیرند که در ادامه تعمیرات واحد شماره یک گازی، واحد شماره پنج گازی هم به منظور انجام تعمیرات بازدید محفظه احتراق و تعویض نازل، از مدار تولید خارج شد.

معاون تولید نیروگاه سیکل ترکیبی شهید رجایی تصریح کرد: فعالیت های تعمیراتی این واحد، در سه بخش مکانیک، الکتریک و ابزاردقیق و در مجموع به تعداد 500 فعالیت به انجام می رسد که بازدید محفظه احتراق و نازل مرحله اول، بازدید کمپرسور و تجهیزات آن، بازدید از بویلر و تجهیزات و متعلقات آن، تعویض لاینرها و ترانزیشن ها و سایر تجهیزات مهم ترین اقدامات این دوره از تعمیرات در حوزه مکانیک خواهد بود.

وی بیان داشت: در بخش الکتریک و ابزاردقیق هم بازدید از تجهیزات الکتریکی، تست رله های ترانس اصلی، بازدید از الکتروموتورها، بازدید از کنترل والو و سیستم گایدون به همراه تست نرم افزاری رایانه های واحد و بازدید از دیگر تجهیزات ابزاردقیق و تست آن ها از فعالیت های مهم این دوره از تعمیرات است که از سوی متخصصان الکتریک و ابزاردقیق نیروگاه سیکل ترکیبی به انجام می رسد.

گفتنی است هم اکنون واحد شماره یک گازی نیروگاه سیکل ترکیبی به عنوان اولین برنامه تعمیراتی و واحد شماره 5گازی نیز به عنوان دومین واحد در دست تعمیرات می باشند که بر اساس برنامه تدوینی و در مجموع تا پایان اردیبهشت ماه سال 1404، تعداد 17 برنامه تعمیراتی برای سیزده واحد بخاری و سیکل ترکیبی به انجام خواهد رسید.